Onze mogelijkheden

Zalen

We beschikken over verschillende zalen voor groepen van 20 tot 180 personen. Alle zalen hebben genoeg ruimte en beschikken over airconditioning. Mocht het lekker weer zijn, dan kunt u ook altijd buiten zitten op het terras. Ook niet onbelangrijk: er zijn 90 parkeerplekken aanwezig bij Restaurant Nieuw Schaijk. Binnen 10 minuten zit u op de A50 en de A58 én we zitten op nog geen 25 kilometer afstand vanaf Nijmegen en Den Bosch.

Offerte aanvragen

Buffet vanaf 30 personen

Nieuw Schaijk is de perfecte plek om een diner of buffet te organiseren. Naast onze jarenlange ervaring die met de tijd is meegegroeid hebben wij verschilde ruimtes voor kleine en grote groepen gasten. U bent bij ons meer dan welkom.

  • Buffetten maken wij vanaf 30 personen
  • Verschillende opties mogelijk
Offerte aanvragen

Keuzemenu in de zaal of restaurant

Nieuw Schaijk is de perfecte plek om een diner of buffet te organiseren. Naast onze jarenlange ervaring die met de tijd is meegegroeid hebben wij verschilde ruimtes voor kleine en grote groepen gasten.

  • Perfecte prijs kwaliteit verhouding
  • Gratis een gedrukte placement met naam en foto
  • Een zaal helemaal op uw manier ingericht
Offerte aanvragen

Feestavond in de zaal

Iets te vieren? Wij nemen de organisatie graag van u over! Een feest of andere gelegenheid met hapjes en drankjes? Kom gerust even een kijkje nemen!

  • Door de flexibele wanden in onze zalen, beschikken we over ruimtes van 35 tot 350 personen.
Offerte aanvragen

Koffietafels & condeleances

Bij het overlijden van een dierbare komt er veel op u af. Naast alle emotie moet er binnen een kort tijdsbestek veel geregeld worden. Na een uitvaart kunt u bij Nieuw Schaijk in alle rust terecht voor een koffietafel / condoleance, waarbij u samen met familieleden en vrienden de overledene kunt herdenken.

Offerte aanvragen