Lekker eten

Welkom!

Het restaurant van Nieuw Schaijk biedt zes gezellige ruimtes waar u kunt genieten van een lunch en/of diner. Elke ruimte creëert een intieme sfeer, waardoor u zich direct thuis voelt. Bij Nieuw Schaijk wordt iedereen met open armen ontvangen. Ons streven is om van het alledaagse iets bijzonders te maken. Met een hartelijke en gastvrije ambiance willen we een plek creëren waar mensen samenkomen, verhalen delen en onvergetelijke momenten beleven!

Onze Menukaart

We hanteren doorgaans bekende gerechten waar de meeste gasten zich vertrouwd mee voelen. Ons doel is om een breed publiek aan te spreken, wat terug te zien is in onze diverse menukaarten. Naast ons standaard driegangenkeuzemenu bieden we ook een seniorenmenu, een seizoensmenu (zoals ons aspergemenu) en een uitgebreide selectie aan groepsarrangementen. Voor ieder wat wils dus!

Bekijk onze menukaarten

Een kijkje in onze verschillende huiskamers:

De Uitkijk

Een unieke locatie met een prachtig uitzicht op het kruispunt van Schaijk. Het restaurantgedeelte heeft het hoogste plafond van maar liefst 8,5 meter, met als blikvanger een levensgrote eikenboom. De handgemaakte muurschilderingen dragen bij aan een warme, knusse en natuurlijke sfeer in deze ruimte.

De Woonkamer

De woonkamer kan in twee delen worden gescheiden, waardoor deze ruimte ideaal is voor groepen van 20 tot 30 personen om te lunchen en/of dineren zonder het gevoel te hebben dat ze in een aparte ruimte zitten. De zachtroze tinten, natuurlijke schilderijen, hoge lampen en prettige lichtinval creëren een ruimtelijke en open sfeer.

De Herberg

Deze ruimte wordt bijzonder gemaakt door de aanwezigheid van alleen ronde tafels. Het wordt standaard ingezet als restaurant, maar biedt ook de mogelijkheid om met groepen tot 45 personen te lunchen, dineren, vergaderen en/of te presenteren. Een standaard tv-scherm

Het Voorhuis

De ideale plek voor families met kinderen. Deze ruimte grenst namelijk direct aan de kinderhoek. Dankzij de flexibele opstelling van de tafels kunnen zowel een gezin van 4 personen als een grotere familie van 30 personen op een comfortabele manier lunchen en/of dineren.

De Salon

De Salon is alleen beschikbaar op aanvraag, en biedt een privésetting voor groepen van 10 tot 18 personen. Deze ruimte is ideaal voor private dining of vergaderingen.

De Patio

De blikvanger van Nieuw Schaijk! Onze binnentuin is uniek door de Italiaanse lampen, het metselwerk en de groene omgeving. Het meest opmerkelijke kenmerk van deze ruimte is het glazen dak dat over een oppervlakte van 100m² geopend kan worden, waardoor we de buitenlucht naar binnen kunnen brengen. In de patio kunt u genieten van lunch en diner, maar ook van feesten, condoleances en congressen tot 200 personen.