Een diner met voldoende keuze maar dan met kleine porties, speciaal voor de kleine eter. Leeftijd speelt geen rol.
Voorgerechten
Tomatensoep
gehaktballetjes, basilicum olie, room
5,5
Seizoenssoep
een wisselende soep
6
Zalmcocktail
zalm, cocktailsaus
6
Garnalencocktail
garnalen, cocktailsaus
6
Nagerechten
Alle nagerechten worden geserveerd met slagroom
Boerenjongens
malaga-ijs, vanille-ijs, boerenjongens, advocaat
5,5
Vanille ijs & chocolade
vanille-ijs, chocolade saus, chocolade krullen
5,5
Koffie & potje lekkernij
keuze uit koffie, thee, of cappuccino, lekker potje uit onze dessert keuken
5,5
Zomer tip
Aardbei
verse aardbeien, bosvruchten-ijs, slagroom
5,5
Hoofdgerechten
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frites, gebakken aardappels, salade en mayonaise. Wilt u warme groenten? Vraag ernaar.
Boerenschnitzel
gebakken champignons, spek en ui, champignonroomsaus
15,5
Zalmfilet
rosé gebakken zalm, citrussaus, zwarte knoflook
16,5
Saté van de haas
gebakken champignon, spek en ui, champignonroomsaus
16,5
Ossenhaaspuntjes
teriyaki, groentemix
17,5. 3 gangen menu +1,5
Truffel risotto
champignons, truffel, groentemix
15,5