Magic Cabaret Diner

Magic Cabaret Theater Diner

Bij het Magic Cabaret Theater Diner wordt u de hele avond in de watten gelegd. Tijdens deze compleet verzorgde avond uit wordt u verrast door vele bijzondere acts van Rob en Emiel. Hun veelbesproken shows zijn het beste te omschrijven als een originele combinatie van cabaret, magic, stand-up comedy en mentalisme. U geniet in alle rust van overheerlijke gerechten terwijl in het speciaal ingerichte theater het dak er af gaat. Niet voor niets werden zij uitgeroepen tot beste van de wereld in hun vakgebied. Wellicht heeft u Rob en Emiel gezien op televisie. Zij waren eerder te gast bij programma’s als DWDD, Pauw en Witteman en hebben ze hun eigen tv-programma’s Street Magic, Magic Battle en School Magic.

Al jaren staan zij in de Nederlandse theaters en verzorgen zij shows voor bedrijven en organisaties over de hele wereld. Zij treden op van Thailand tot Australië en van Dubai tot Amerika. En of u nu komt met uw partner, vrienden, familie of met het hele bedrijf: wij beloven u een onvergetelijke avond van hoogstaand niveau.

Terwijl de koks in de keuken zorgen voor de innerlijke mens (heerlijk 5 gangen keuzediner), maken cabaretiers en magisch kunstenaars Rob en Emiel van deze avond een unieke en vooral onvergetelijke ervaring! 🪄 De aller-eerste editie was een groot succes! Gelukkig zijn er weer nieuwe shows mogelijk, de eerst volgende twee vinden plaats op donderdag 24 maart en maandag 23 mei van 18.30 tot 23.00 uur. Benieuwd? We hebben een korte video van de premiere bekijk hem hier

Een magische cabaret avond inclusief 5 gangen diner(exclusief drank) van 18.00 tot 22.00uur kost €49,50 p.p.
Reserveren?
Maandag 23 mei