Brand

Verwoestende brand,

In de nacht van 14 op 15 mei heeft een verwoestende brand plaatsgevonden in ons restaurant. Een nachtmerrie die werkelijkheid is geworden.
We hebben even nodig om dit verwerken en überhaupt te kunnen bevatten. Het restaurant is voorlopig niet open en de geplande activiteiten gaan niet door.

BEDANKT!
Wij willen via deze weg iedereen enorm bedanken voor de steun en liefde die wij massaal vanuit alle hoeken hebben en nog steeds ontvangen!
We zijn enorm geraakt door de vele telefoontjes, appjes, mailtjes en berichtjes op social media. Van ons personeel, onze lieve gasten uit het restaurant, de inwoners van Schaijk en verre omstreken, onze lieve familie, vele con-collega’s, tot de politie en brandweerlieden die aan het blussen waren en iedereen die we hier nog vergeten aan toe. Wij hebben nog nooit zoveel liefde gevoeld en dat is een hele grote fijne pleister op deze diepe wond. Wij blijven positief en gaan door. We blijven plannen maken voor de toekomst. Een toekomst waarin deze gitzwarte bladzijde omgeslagen kan worden en een nieuw hoofdstuk gaat beginnen. Eentje waar je vanouds weer kan genieten bij Nieuw Schaijk.

-X- Nieuw Schaijk!